maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kenkäongelmia

Mun tilanne on nyt se, että mulla ei ole korottomia kevätkenkiä. Kyllä, ei ainuitakaan. Mulla oli ihanat mustat korottomat ylipolvensaapikkaat, jotka alkoi kuitenkin tosi nopeesti mennä linttaan ja loppujen lopuksi toisesta kengästä irtosi pohja kesken shoppailureissun. Siinä se läpsytti puoliksi irti. Yhdet valkoiset tennaritkin omistan, mutta ne on niin likaiset hirveässä kunnossa, etten niillä kehtaa lähteä Siwaa pidemmälle.
Tänään tää ongelma äityi niin suureksi, että jouduin sortumaan tähän:


Vedin siis aamulla poikaystävän Converset jalkaani ennen kuin astuin ulos ovesta. Näillä käveleminenkin tuotti hankaluuksia. Ylimääräinen löllö pätkä tuolla jalan päässä jäi joka paikkaan kiinni, varsinkin noustessa portaita ylös. Ei enää ikinä.

Syy miksen halua käyttää joka päivä jotain korkosaapikkaita on se, että ne on tajuttoman epäkäytännölliset. Lisäksi korolliset kengät vaatii myös muilta vaatteilta ja koko olemukseltakin paljon; jos sulla on ns. löllöpäivä, ei oikein kiinnosta meikata ja tukka tekis mieli pistää ponnarille, niin aika törkeeltä näyttää jotkut korkosaapikkaat siinä vaiheessa.

Ärsyttäviä ongelmia. Sulais toi lumi pois ja tulis lämmin, pääsisin käyttämään balleriinoja. Niitä mulla sentään on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti