perjantai 30. maaliskuuta 2012

inspiration for April

  
Kuvat: weheartit/chicisimo

  • Käärmekuosi on ainakin itselläni "uusi leopardiprintti". En erityisesti pelkää käärmeitä, mutta kuitenkin sen luikeron nahka sai aluksi vilunväreitä aikaan. Pienenä yksityiskohtana, esimerkiksi clutchina, yhdistettynä mustaan ja valkoiseen se näyttää oikein ihanalta, kuten Kimtsu tuolla neljännessä kuvassa sitä esittelee.
  • Värit miellyttää nyt meitsin silmää enemmän kuin koskaan. Haaveilen etenkin kirkkaanvärisistä kiiltonahkakorkkareista, värikkäistä housuista ja bleisereistä sekä asusteista. Voiko olla parempaa piristystä perus musta bleiseri-valkoinen toppi-tummat housut -kombinaatioon kuin lätkäistä siihen joku kasarioranssin värinen vyö, laukku tai korkkarit. Tai sitten kaikki samaan aikaan, vieläpä eri värisenä! Tästä päästäänkin kohtaan
  • Color blocking Toiset vihaa, toiset rakastaa, itse kuulun näihin jälkimmäisiin. Guccin kevät-kesä '11-malliston nähdessäni olin ihan myyty. Sen jälkeen niitä on tullut joka tuutista ja mennyt varmaan muodistakin jo, mutta omaa silmääni tämä värikylläisyys hivelee. Ehdottomia lemppareita noista värikombinaatioista ovat smaragdinvihreä-lila-oranssi, pinkki-oranssi sekä smaragdinvihreä-lila-turkoosi. Ja nämä kaikki yhdistettynä kultaisiin asusteisiin. Ah.
  • Väripiilarit Harmi, ettei Suomessa osata ottaa näitä osana asusteita ihan samalla tavalla, kuin kietoisit jonkun rätin kaulaan. Tietyissä määrin ns. feikkiys on sallittua, esimerkiksi hiustenpidennykset, mutta näitä pidetään jo huijauksena. Kuulen liian usein näitä "eikö oma ulkonäkö riitä?" ja "tyydy siihen millaisena olet syntynyt". Ei ne nyt herranjumala niin paljon ulkonäköä muuta, että oot Quasimodo ilman niitä ja kun tökkäät vihreet silikonihydrogeelipalaset silmiisi, oot ihan hirvee kaunotar. Moni on kysellyt mistä mä hankin nää toiset silmäni, niin niitä löytyy esim. täältä. 
  • Pitsi, niin hempeää ja nättiä kauhean värisirkuksen vastapainoksi. Ihanan näköinen keväällä ja täydellinen kesällä vaikka bikinien päälle vedettäväksi. Näyttää hyvältä minkä tahansa kanssa. 

Noi sikspäk-masukuvat kuvastaa ihan vaan sitä peruspaniikkia mikä varmaan jokaisella naispuolisella henkilöllä on tällä hetkellä - kesään on sellaiset parisen kuukautta jäljellä. Painoa olisi pudotettavana aika hervottomasti, mutta siitä huolimatta se puolikas sipsipussi maistui muutama tunti sitten. 
No, vielä ehtii... heheh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti